Hot Stone massage

Masages zijn goed voor je. Behalve goed zijn ze ook nog eens lekker en rustgevend. Massages stimuleren de bloedsomloop en dit is goed voor je lichaam. Dus eigenlijk zijn massages ook nog eens gezond. Er zijn allerlei verschillende soorten massages, maar nu zal ik wat dieper ingaan op de Hot Stone massage.

De “Hot Stone massage” klinkt heel modern, maar deze massages worden eigenlijk al eeuwenlang gegeven. Bij veel verschillende culturen is deze vorm van masseren een groot succes, maar het begon allemaal in de tijd van de Grieken en Romeinen.

Ik heb zelf nog nooit een hotstone massage gehad. Daarom ben ik heel benieuwd naar het effect hiervan. Dus ik wil het zo snel mogelijk uitproberen., Een massage is voor mij echt een traktatie dus ik kan eerlijk gezegd niet wachten totdat ik aan de beurt ben. Zo’n massage brengt veel ontspanning met zich mee en schijnt daardoor ook goed te werken tegen stress. Toch is een Hot Stone massage niet voor iedereen geschikt. Zwangere vrouwen bijvoorbeeld, moeten toch uitkijken met zo’n massage. Dus altijd even research doen en navragen of deze massage voor jij geschikt is!

De stenen die voor de Hot Stone massage worden gebruikt, schijnen een magnetische en ontiftende werking te hebben. De stenen die worden gebruikt, komen oorspronkelijk uit een vulkanisch gebied.

Tegenwoordig zijn we allemaal wel toe aan wat ontspanning en rust. Een massage is echt een luxe, dus geniet ervan! En tot die tijd ga ik ervan uit dat je je partner lief aankijkt en alsnog kan genieten van een heerlijke massage.