Marihuana geneest kanker

Uit onderzoek is gebleken dat THC kankercellen doet doden. Het roken van marihuana wordt daardoor een steeds populairdere behandeling tegen kanker. Uit dit onderzoek blijkt dat THC ervoor zorgt dat tumorcellen zichzelf van binnenuit afbreken.

Het klinkt heel gek en heel ongeloofwaardig. Zelfs ik moest even twee keer met mijn ogen knipperen voordat ik zoiets kon geloven. Toch blijkt uit allerlei onderzoeken dat dit echt zou kunnen werken. Ook blijkt dat de overheden al 37 jaar weten dat THC sommige vormen van kanker kan bestrijden, maar dat dit altijd geheim is gehouden.

Helaas ziet niet alles er even rooskleurig uit. Het roken van marihuana zorgt er juist voor de kankerverwekkende stoffen je lichaam binnenkomen. Hierdoor wordt je lichaam nog kwetsbaarder.

Roken is slecht voor het menselijk lichaam. Daar heb ik het al eerder over gehad. Een joint zit ook vol met nicotine en andere schadelijke stoffen die je juist niet in je lichaam wilt hebben. Daarom zijn er andere manieren om THC in je lichaam op te nemen. THC-olie is één van deze manieren. Je kunt de THC-olie in allerlei gerechten gebruiken.

Toch vind ik dat niet iedereen zelf moet gaan experimenteren met THC. Wel wil ik dat iedereen dit onderwerp serieus neemt en dat de overheden duidelijkheid geven over dit mogelijke geneesmiddel. Zou dit miljoenen mensen kunnen redden?