Bodylotion is goed voor je huid

Bodylotion is goed voor je huid, dat weet iedereen. Ik gebruik bodylotion niet elke dag, want ik heb simpelweg geen zin om dat altijd te doen. Nadat ik erachter kwam waar bodylotion allemaal goed voor is, ben ik me toch maar vaker in gaan smeren!

Je huid wordt al heel snel droog nadat je hebt gedoucht of een bad hebt genomen. Als je bodylotion opsmeert na het douchen, kan je huid de oliën hiervan weer in zich opnemen. Met bodylotion herstel je de vochtbalans van je huid.

Na het scheren komt bodylotion ook goed te pas. Scheren is nogal slecht voor je huid waardoor je als snel jeuk of irritaties kan hebben op de plek waar je je hebt geschoren. Gebruik daarom tijdens het scheren altijd een scheergel en als je klaar bent smeer je nog wat bodylotion op voor het verzachtende en kalmerende effect op de huid.

Je huid blijft soepel. Je huid moet allerlei heftige omstandigheden doorstaan. We wordend de hele dag blootgesteld aan uitlaatgassen en temperatuursveranderingen. In de winter krijg je al snel een droge huid. Ik heb dan altijd last van droge handen. Ik gebruik in de winter bodylotion en handcreme, om mijn huid zo soepel mogelijk te houden.

Het ruikt lekker! Bodylotion zorgt ervoor dat je huid lekker ruikt, zonder dat de geur overwelmend is. Natuurlijke bodylotion is veel beter voor je huid dan een parfummetje. Als je het puur natuur wilt houden, zijn er ook geurloze bodylotions.

Je behoudt je sun-kissed-skin voor een langere tijd. In de winter verliest iedereen als snel zijn moeie bruine kleurtje van de zomer. Bodylotion beschermt je huid, en zorgt er dus ook voor de je huid langer getint blijft. Hartstikke fijn!

Door al deze voordelen blijkt dat bodylotion een bijzonder product is. Het is ontzettend goed voor je huid en geeft het een goede bescherming. Twijfel niet, en gewoon opsmeren die handel!